Del3- Krumkaker.

INGREDIENSER

  •  4 stk  egg 
  •  200 g  sukker 
  •  200 g  smør 
  •  200 g  hvetemel 
  •  ¾ ts  malt kardemomme 

 

1. Pisk egg og sukker til eggedosis.

2. Tilsett smeltet og avkjølt smør.

3. Bland mel og kardemomme og rør det inn.

4. La røren stå på benken og svelle en stund, ca. 15 minutter.

5. Legg en stor teskje røre på midten av godt oppvarmet krumkakejern. Stek kakene til de er lysebrune og rull dem til kremmerhus, eller legg dem raskt over en passe stor kopp til krumkakeskåler.

6. Krumkakeskålene kan du fylle med pisket krem og syltetøy like før servering.

 

 

Tips: Etter svelling kan røra bli litt for tykk. Tilsett da et par spiseskjeer vann og rør godt.

Martine♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits